Voorstellen

Even een terugblik naar 06-2004 tot 2005:

In dit jaar startte mijn carrière als installateur bij installatiebedrijf BB&L. Hier ging ik te werk als loodgieter en electricien. Zo kwam ik op grote projecten terecht waaronder het plan KLOOSTERVEEN. Hier werd een nieuwe wijk gebouwd met allemaal nieuwbouw woningen. Hier heb ik woningen totaal afgeleverd. Elektra, centrale verwarming, ketel plaatsen, keuken voorbereiding, douche voorbereiding en af montage,
Meterkasten aansluiten, riolering in en om het huis hemelwater afvoer.

 

Dan een terugblik naar 2005 tot 2006:

Hier werkte ik voor Installatiebedrijf Otterman Hardenberg. Hier heb ik onder meer grote projecten gedaan zoals het RIAGG Zwolle vestiging Hardenberg en meegewerkt in het nieuwe ziekenhuis te Zwolle. Dit was allemaal gericht op de elektrische installatie.

Begin 2006:

Na Otterman komt Schneider installatie. Bij dit bedrijf heb ik grotere installaties gedaan zoals JP Polak specerijen fabriek Steenwijk ombouwen,
ABN Amro nieuwbouw te Zwolle en technische dienst bij De Kievit te Meppel. In de fabriek was gericht op het aanleggen van bekabeling en het aansluiten van de meet en regelkasten. Bij het ABN Amro ging het om de werkplaatsen voorbereiden. Internet aansluitingen en stroomvoorzieningen maken.

Eind 2006:

Bij Robinson techniek kwam ik op projecten zoals Golden Tulip hotel Utrecht. Hier deed ik de elektrische installatie. Even zo werkte ik aan een nieuw project op de tonet kazerne in t’ harde. Dit is op de basis van het Nederlandse leger. Hier werd een nieuwe unit geplaatst.

Begin 2007 tot 2011:

Hier werkte ik voor Jongsma Assen. De werkzaamheden liepen van een vorstvrijebuiten kraan tot aan het een pand strippen en op nieuw voorzien van Elektra, CV, water, gas en meterkast. Kort om de totale installatie voor de woning. Ook waren de werkzaamheden in het vernieuwen van platte daken.

Sinds Oktober 2012:

In oktober 2012 ben ik mijn eigen installatiebedrijf gestart. Mijn werkzaamheden variëren van het plaatsen van CV-ketels tot aan de installatie van verlichting in vee schuren.

     Wie ben ik

 

Beroep:

Installateur sinds mijn 18e.

 

mijn Motto:

“Klant is Koning.”